Creëer je Persoonlijke Brandbook

Christine Beijnen en Yeliz Çiçek bundelen hun krachten in de workshop ‘Creëer je Personal Brandbook’.

Wat gaan we in deze workshop doen:
* Leren visualiseren en manifesteren
* Vision board maken
* Personal brandbook maken
* 2 High End profielfoto’s maken tijdens een fotoshoot met visagie
* Krachtige bio over jezelf schrijven

Samen leren ze jou doelen en dromen helder te krijgen, te starten met visualiseren en brengen ze het in de praktijk door samen een vision board te maken én een personal brandbook. Een brandbook geheel over jouzelf, zodat je een start kan maken met je droomleven, bedrijf of nieuwe identiteit.

Zaterdag 6 juli van 11:00 - 18:00 bij Fosbury & Sons, Amsterdam. Investering nu 999,- ex. btw

Er zijn 12 plekken beschikbaar - ontvang exclusieve 1:1 begeleidingCreëer je Persoonlijke Brandbook

Claudia Vesters

Ik wil jullie graag een update geven over hoe het nu gaat na afgelopen vrijdag. Ik merkte dat de impact enorm is geweest. Deze dag was precies wat ik nodig had. Bizar, want ben bij zoveel coaches geweest en dit, wat ik vrijdag heb geleerd, ik echt precies dat deel dat ik altijd gemist heb. De afgelopen dagen is er veel gebeurd en sinds gistermiddag voel ik echt de rust en het verschil. Vanochtend ben ik berichten aan het beantwoorden en merk ik op hoe anders mijn woorden zijn, helemaal wie ik ben. En daar ben ik zo intens dankbaar voor. Dit wilde ik je laten weten. Liefs en maak er een geweldige dag van, Claudia!

Sosu Club

Wel heel bijzonder wat er allemaal zaterdag is gebeurd en wat er allemaal al in beweging is gekomen! Bizar gewoon. Yeliz en Christine hebben echt iets bijzonders, zowel individueel als samen, super waardevol dat jullie andere vrouwen willen versterken! Ik raad het iedereen aan.

Tamlyn Rumlus

Kan niet wachten om te joinen! Ga straks mijn vlucht boeken!

Tamara Neunmann

Lieve Christine & Yeliz, bedankt voor de prachtige dag en inzichten. Het is beyond and more! Ik heb genoten, ik laat alles landen en misschien dat ik dan onder woorden kan brengen hoe waardevol dit is! Liefs Tamara